Hvad gør jeg?

Hvordan finder jeg rundt?
Du navigerer rundt på siderne ved at bruge menuen øverst. Når du bevæger musen henover, lyser felterne op, og du kan klikke på dem. Hver side er bygget op med et hovedtekstfelt og en navigation til venstre, der har forskellig dybde med flere detaljer.

Hvad kan jeg bruge siderne til?
Du kan lære om Darwins liv og videnskabelige arbejde. Du kan læse hans værker i dansk oversættelse, studere danske reaktioner på darwinismen og lære om, hvordan hans teori blev modtaget i Danmark 1859-1920.

Jamen, det er altså svært!
Før du kaster dig ud i at besvare de spørgsmål, du finder her, kan du starte med at læse lidt på de forskellige sider. For eksempel kan du starte med at kigge på myterne. Her finder du noget af det, som alle tror de ved om Darwin og evolution, men tit er forkert. Du kan jo prøve at se, hvad din mor og far--eller måske din lærer--svarer, hvis du spørger dem, om de forskellige myter er rigtige eller forkerte. Tror du, at de kender de rigtige svar?

Det kan godt være lidt svært at huske og forstå det hele på en gang. Det behøver du heller ikke. Du skal nok få det lært. Heldigvis er det spændende!